LÆS MERE - AUTOINDRETNING

Autoindretning

Let og stabil autoindretning

 

VOKA har specialiseret sig i fleksibel og sikker autoindretning. Vi fører de innovative produkter fra Sortimo, der med serien Globelyst har udviklet en markedsførende autoindretning. Baseret på den yderst stabile rammekonstruktion ”Spaceframe”, fremstillet af aluminium, er det muligt at udforme en uhyre stabil autoindretning, der samtidig er meget let. Autoindretning med Sortimo Globelyst aluminiumshylder giver mulighed for mere nyttelast, uden at det forringer sikkerheden og styrken.

 

I serien findes et meget stort udbud af bunde, plastkasser, skuffer og kufferter i forskellige højder og bredder, som uden problemer kan tilpasses i rammen. Det giver uanede kombinationsmuligheder, som giver dig en skræddersyet autoindretning.

 

Ring til VOKA på tlf. 86 96 96 44, hvis du ønsker uforpligtende rådgivning om autoindretning, der er tilpasset netop dine specifikke behov. Du er også meget velkommen til at sende en mail via vores kontaktformular.

 

Uden orden fungerer intet optimalt

 

Med et velfungerende system arbejder man mere rutineret og sparer tid. VOKAs sortiment er sammensat, så det passer til alle de mest anvendte vare- og servicebiler. I denne modeloversigt http://www.voka.dk/bilindretning/vaelg-indretning-til-din-bil.html har vi inddelt reolerne i kategorier med forskellige bilstørrelser, så du let kan finde frem til den optimale autoindretning.

 

Udover reoler til autoindretning fører vi en bred vifte af tilbehør. I Sortimos brede program findes bl.a. kufferter, plastkasser og indsatse til skuffer i mange forskellige størrelser, der medvirker til at skabe orden og overblik. Vi fører S-bokse, M-bokse, sortimentskufferter, værktøjskufferter, varerumssikring, værktøjsplader, værktøjsholdere, kabelholdere, surringsstropper mv. Tjek vores store sortiment af tilbehør til autoindretning. http://www.voka.dk/bilindretning/tilbehoer.html

 

Autoindretning til alle brancher

 

Mange års erfaring med autoindretning har givet os dyb indsigt i, hvilke behov som kendetegner forskellige brancher. Blikkenslagere, elektrikere, tømrere/snedkere, malere, kurérer osv. har forskellige ønsker til deres autoindretning, og vi har således sammensat en række brancheløsninger, som kan bruges som inspiration. http://www.voka.dk/bilindretning/brancheloesninger.html Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige, men med vores brancheløsninger har vi truffet nogle af de grundlæggende valg. Den enkelte brancheløsning er god at bruge som udgangspunkt for en fornuftig autoindretning, der kan tilpasses individuelle behov.

 

Autoindretning med kontor

 

Autoindretning med kontor giver en masse nye muligheder for at kunne arbejde effektivt, mens du er på farten. I samarbejde med Sortimo tilbyder vi produkter af høj kvalitet til autoindretning med kontor. Du får bedre arbejdsforhold bl.a. i form af god opbevaring, der gør det nemt at finde dokumenter. Derudover tilbyder vi en række fleksible løsninger, der gør det muligt at arbejde med computer, når du holder parkeret ude hos kunden.