LÆS MERE - BILINDRETNING

Bilindretning

Den bedste mobile arbejdsplads

 

Hvad enten din varebil skal indrettes som håndværker- eller servicebil, bør du lade VOKA hjælpe dig med at skabe de optimale arbejdsbetingelser. Vi har mange års erfaring med bilindretning og kan sikre dig et godt arbejdsmiljø, når du er kørende.

 

God bilindretning giver dig overblik, som skaber de mest effektive resultater. Når der er orden på materialer og værktøj i varerummet finder du nemt og hurtigt de ting, du skal bruge til glæde for din omsætning.

 

Kontakt os på mail eller tlf. 86 96 96 44, så finder vi sammen frem til den bilindretning, som passer netop til dine ønsker. Lad os i fællesskab skabe den perfekte arbejdsplads.

 

Fleksibel og sikker bilindretning

 

VOKA forhandler et af markedets førende og mest fleksible systemer af inventar til bilindretning. Den tyske producent Sortimo er synonym for kvalitet, når det gælder bilindretning for professionelle. Sortimo, der har taget sit navn efter ordene sortiment og mobil, har et uovertruffent udbud af produkter til bilindretning designet efter byggeklodsprincippet. Bilindustrien efterspørger funktionel og sikker bilindretning, og Sortimo er en af de mest innovative samarbejdspartnere, når arbejdsdagen skal lettes for håndværkere og serviceteknikere.

 

Et af vores specialer er bilindretning med fastgjort inventar, som giver en langt større sikkerhed for både chauffør, passagerer og medtrafikanter. Ved et sammenstød med kun 40 km/t vejer lasten op til 27 gange sin egen vægt. Det kan give nogle frygtelige trafikulykker, hvis ikke inventaret er fastgjort, eller fører og evt. passagerer er sikret på anden vis.

 

Over hele verden står "Made by Sortimo" for en sikker og gennemtestet bilindretning. Vores løsninger er kollisionstestet i moderne sikkerhedslaboratorier - se forskellen på kollisionstest med og uden korrekt monteret bilindretning. http://www.voka.dk/bilindretning/crash-test.html

 

Ved bilindretning med en sikkerhedsbund bliver din bil beskyttet mod slid, fugt, spildt væske osv. Sikkerhedsbunden, der er skridsikker, medvirke også til at undgå faldulykker og skader på bilen, hvis inventar vælter. Hos VOKA får du tre års garanti på bilindretning med Sortimos produkter.

 

Bilindretning med computer

 

Montører og teknikere har i stigende omfang brug for at kunne anvende computere i deres servicebiler. Derfor har VOKA udviklet et solidt PC-bord til montage i førerkabinen. Det sammenklappelige bord monteres mellem sæderne i bilens førerrum. Bordet består af en bakke, som kan skydes frem. Oven på bakken monteres et drejbart PC-beslag, som muliggør en nem betjening af den bærbare computer for både fører og passager. Under bordet er der plads til opbevaring.

 

Hos VOKA finder du løsninger til bilindretning med computer i både personbiler og varebiler.