LÆS MERE - COMPUTER I BILEN

Computer i bilen

 

Stigende behov for computer i bilen

 

Hvis du er kørende sælger, håndværker eller servicetekniker har du sikkert haft brug for at bruge din computer i bilen. Du vil kunne spare meget tid, hvis du kan printe en faktura ude hos kunden eller foretage den nødvendige efterbehandling, mens kundemødet er i frisk erindring.

Når du arbejder med computer i bilen, har du sikkert også behov for opbevaring af diverse dokumenter. Med vores Automanager, der kan fastgøres på passagersædet med sikkerhedsselen under kørslen, giver en effektiv arbejdsplads ved din side.

 

Ring til os på tlf. 86 96 96 44, hvis du ønsker mere information om hvor nemt det kan blive at arbejde med computer i bilen.

 

Funktionelt og fleksibelt computerbord

 

For at dække et stadigt stigende behov for brug af computer i bilen, har VOKA Industri A/S udviklet et solidt og funktionelt PC-bord til montage i førerkabinen mellem sæderne.

 

PC-bordet består af en pult, hvori der er et rum til ringbind mv. samt to praktiske opbevaringsrum. På pulten er der monteret en bakke med et drejbart pc-beslag. Når man skal bruge sin computer i bilen, skydes bakken med PC-beslaget frem, hvorefter man kan dreje og trække computeren ind imod sig. Den drejbare løsning gør det muligt at få en god arbejdsstilling, uanset om man sidder i fører- eller passagersædet.

Pulten kan leveres med et 12/24 volt stik, som kan tilsluttes bilens batteri. Som supplement til sin computer i bilen kan man også få monteret en dokumentbakke på bilens skillevæg til brochurer, manualer, blokke eller andet. Med det innovative PC-bord er det muligt at få computer i bilen, næsten uanset bilmærke.

 

En god arbejdsstilling i bilen

 

VOKA forhandler funktionelle og sikre løsninger til alle, der har brug for at arbejde med computer i bilen, såvel i personbiler som varebiler. Vi leverer computerarme, der gør det let og hurtigt at montere sin computer i bilen, uanset bilens størrelse. Vores innovative no-drill beslag gør det muligt at flytte løsningen fra bil til bil.

 

Med vores ratholder kan du arbejde med en laptop på bilens rat, hvilket giver en god ergonomi ved skrivearbejde ude hos kunden. Løsningen er særlig velegnet til biler med justerbar ratstamme.

 

Du kan også få en solskærm, der gør det nemt at se skærmen, uanset lysindfaldet. Ved hjælp af velcro er det hurtigt at af- eller påmontere solskærmen på din computer i bilen.