LÆS MERE - INDRETNING AF BIL

Indretning af bil

Masser af plads med optimal indretning af din bil

 

Montører og teknikere kan hurtigt få pladsproblemer ved indretning af bil. Ved at hæve bunden, kan du få plads til skuffer med ekstra stor dybde. Indretning af bil med skuffer sker nemt og ubesværet af vores professionelle montører. Du vil blive overrasket over, hvor meget mere der med den rigtige indretning kan være i din bil.

 

Ved indretning med en sikkerhedsbund bliver din bil beskyttet mod slid, fugt, spildt væske osv. Sikkerhedsbunden, der er skridsikker, medvirker også til at undgå faldulykker og skader på bilen, hvis inventar vælter. De vibrationsdæmpende og ridsefaste sikkerhedsbunde er lette at rengøre. Der findes bunde til alle kendte varebiler.

 

Tre års garanti på indretning af bil

 

I samarbejde med Sortimo tilbyder VOKA den optimale indretning af din bil med fastgjorte hylder og skuffer, isolering, skillerum, el og varme, arbejdsborde, værktøjsplader, belysning og meget andet. Med VOKA som montør får du tre års garanti på indretning af din bil med produkter fra Sortimo.

 

VOKAs mangeårige erfaring med indretning af bil til professionelle har givet os dyb indsigt i, hvilke behov der kendetegner forskellige brancher. Blikkenslagere, elektrikere, tømrere/snedkere, malere, kurérer osv. har forskellige ønsker til deres autoindretning, og vi har således sammensat en række brancheløsninger. http://www.voka.dk/bilindretning/brancheloesninger.html

 

Find den indretning som passer til din bil og vælg mellem tre forskellige udstyrsvarianter i kategorierne Light, Standard eller Premium. Kontakt os på tlf. 86 96 96 44 eller mail, hvis du ønsker en alternativ indretning af din bil.

 

Sikker indretning af bil

 

VOKA har specialiseret sig i sikker indretning af bil til professionelt brug. Vi fører de uovertrufne produkter fra bl.a. Sortimo, som har årtiers erfaring med crashtest og opfylder de højeste sikkerhedskrav.

 

Ved et sammenstød med kun 40 km/t vejer lasten op til 27 gange sin egen vægt. Det kan give fatale trafikulykker, hvis ikke inventaret er fastgjort, eller fører og evt. passagerer er sikret på anden vis.

 

Det tyske firma Sortimo arbejder professionelt med sikkerhedsteknik, statistiske beregninger, trækbelastningsevner og computersimulation for at opnå markedets bedste resultater. Først når en ny indretning af en bil har bestået Sortimos crashtest, bliver den optaget i sortimentet. Se her http://www.voka.dk/bilindretning/crash-test.html hvad der sker med en bil ved et sammenstød - med og uden Sortimos indretning.