LÆS MERE - INDRETNING AF SERVICEBILER

Indretning af servicebiler

Indretning af servicebiler for alle brancher

 

VOKA tilbyder en samlet løsning til indretning af servicebiler. Vores erfaring med at indrette mobile arbejdspladser stammer helt tilbage til 1918, hvor karetmager Th. Wilhelm Jensen etablerede værksted til fremstilling af bl.a. værktøjskasser.

 

I dag tilbyder VOKA en markedsførende indretning af servicebiler til alle brancher. I samarbejde med tyske Sortimo tilbyder vi en lang række populære brancheløsninger, men vi har også stor fokus på vores kundens individuelle behov for indretning af servicebiler. På egen fabrik skræddersyr vi løsninger til servicebiler, der tager højde for specielle ønsker til indretning.

 

Sikker indretning af servicebiler

 

Vores indretning af servicebiler udmærker sig ved høj sikkerhed. Indretning af servicebiler med værktøj og udstyr kan veje, hvad der svarer til 10 tons ved et frontalt sammenstød med blot 50 km/t. Trafikulykker kan selv i lav fart få fatale konsekvenser, hvis ikke lasten er sikret. Det er derfor helt afgørende, at servicebiler får designet og monteret en indretning, der giver højest mulig sikkerhed for både chauffør, passagerer og andre trafikanter.

 

Over hele verden står "Made by Sortimo" for en sikker og gennemtestet indretning af servicebiler. Vores løsninger er kollisionstestet i moderne sikkerhedslaboratorier - se forskellen på kollisionstest med og uden korrekt monteret Sortimo-indretning. http://www.voka.dk/bilindretning/crash-test.html

 

Funktionel og fleksibel

 

En god indretning af servicebiler er funktionel og fleksibel, så den nemt kan tilpasses ændrede behov. Sortimos serie Globelyst er baseret på den stabile aluminiums ”SpaceFrame” konstruktion, hvor der kan integreres hylder, skuffer, bokse og kufferter i forskellige varianter. Det innovative kube-system af aluminium og stål garanterer en letvægtskonstruktion med maksimal styrke og stabilitet.

 

Den innovative indretning af servicebiler fastmonteres på en sikkerhedsbund, så man undgår gennemboring af karosseriet. Det gør, at du altid har mulighed for at flytte din indretning over i andre servicebiler.

 

Spar tid og energi

 

Den ultralette indretning af servicebiler medfører desuden markante besparelser på brændstof. Som tommelfingerregel gælder, at 100 kg mindre vægt reducerer brændstofforbruget med 0,3 til 0,5 liter pr. 100 km.

 

Med velorganiseret indretning af servicebiler kan montører spare meget tid med forøget bundlinje og arbejdsglæde til følge. Hver ting på sin plads skaber overblik, så montøren kan fokusere på at yde den optimale service. En professionel indretning af servicebiler giver desuden et godt indtryk af dit firma.

 

Hos VOKA får du tre års garanti på indretning af servicebiler med Sortimos produkter.