LÆS MERE - INDRETNING AF VAREBIL

Indretning af varebil

 

Få inspiration til indretning af din varebil

 

Indretning af en varebil kan foretages på utallige måder. Her på siden kan du se en lang række billeder af forskellige bilindretninger tilpasset forskellige brancher. Mange års erfaring har givet os dyb indsigt i, hvilke behov forskellige fag har til indretning af en varebil. Blikkenslagere, elektrikere, tømrere/snedkere, malere, kurérer osv. har forskellige ønsker, og vi har således sammensat en række brancheløsninger, som kan bruges som inspiration. http://www.voka.dk/bilindretning/brancheloesninger.html

 

Du er meget velkommen til at ringe på tlf. 86 96 96 44, hvis du ønsker at se flere eksempler på indretning af en varebil. Du kan også beskrive dine behov på en mail via vores kontaktformular, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

 

Optimal indretning af varebil

 

Vi har mange års erfaring med indretning af enhver type varebil. Vi ved hvordan en professionel bilindretning skal designes, så den fungerer optimalt.

 

Den optimale indretning af din varebil giver en lettere hverdag, hvor den enkelte medarbejder får frigjort tid til at yde den bedst mulige service overfor kunderne. Med en stigeholder på varebilens tagbøjler kan en enkelt mand komfortabelt og sikkert transportere både en- og flerdelte stiger. Den ergonomiske stigeholder er specielt udviklet og designet til at reducere arbejdsrelaterede skader.

 

Udover en uovertruffen funktionalitet lægger vi vægt på smukt design ved indretning af en varebil, der giver kunderne et positivt indtryk af din virksomhed.

 

Autoriseret Sortimo Service Center

 

VOKA er autoriseret Sortimo Service Center. Den tyske virksomhed har specialiseret sig i sikker og fleksibel bilindretning til professionelle. Om du er maler, installatør, VVS eller elektriker kan Sortimo tilbyde den rigtige løsning til indretning af din varebil.

 

Snedkere og tømrere kender til problemet med transport af store ting, eksempelvis møbler, døre og vinduer. De har også behov for en indretning, der giver plads til opbevaring af værktøj, maskiner og smådele i deres varebil. En branchespecifik indretning af varebil giver dig mulighed for begge dele, f.eks. ved hjælp af det fleksible Easy-Klick system. Lakerede døre kan ved hjælp af gummibelagte spændstænger transporteres sikkert.

 

Serien Globelyst er baseret på den yderst stabile og samtidig lette rammekonstruktion ”Spaceframe”, fremstillet af aluminium. Indretning af en varebil med Sortimo Globelyst aluminiumshylder giver mulighed for mere nyttelast, uden at det forringer sikkerheden og styrken.