LÆS MERE - KONTOR TIL BILEN

Kontor til bilen

Nye muligheder med kontor til bilen

 

Har du brug for at kunne printe en faktura, når du er ude hos kunden, eller skrive et referat, mens du har mødet i frisk erindring, skal du have et kontor til bilen. Med et kontor til bilen kan du spare masser af tid, når du er til møder. Et velindrettet kontor til bilen giver en masse nye muligheder for at kunne arbejde effektivt, mens du er på farten.

 

Såvel kørende sælgere, montører og teknikere har et stigende behov for at bruge informationsteknologi i deres biler. Samtidig er det papirløse samfund ikke ligefrem indført endnu, hvilket giver behov for et kontor til opbevaring af diverse dokumenter i bilen.

 

Kontakt VOKA på tlf. 86 96 96 44, hvis du mangler et kontor til bilen. Du er naturligvis også meget velkommen til at downloade vores brochurer http://www.voka.dk/mobilkontor.html, der giver et godt overblik over mulighederne for effektive faciliteter i et kontor til bilen.

 

Fleksibelt kontor til bilen

 

VOKA har mange års erfaring med indretning af mobile kontorer og arbejdspladser i det hele taget. Vores viden er baseret på flere års erfaring med salg og opsætning af mobile kontorer. Hos os får du en optimal løsning, når du vil have et kontor til bilen.

 

Med vores sortiment behøver du ikke bore hul i karosseriet for at fastgøre elementerne. Dvs. du til hver en tid kan flytte dit mobile kontor til i en anden bil.

 

Ergonomiske løsninger

 

I samarbejde med den førende leverandør Sortimo tilbyder vi dig et yderst funktionelt kontor til bilen. Du får bedre arbejdsforhold bl.a. i form af god opbevaring, der gør det nemt at finde dokumenter. Desuden tilbyder vi effektive løsninger, der gør det muligt at arbejde med laptop ude hos kunden, f.eks. en holder til rattet, der giver en god arbejdsstilling.

 

VOKA har endvidere udviklet et solidt og funktionelt PC-bord, som kan monteres mellem sæderne i førerkabinen. PC-bordet består af en pult med rum til ringbind og opbevaring og en bakke, som kan skydes frem. Oven på bakken monteres et drejbart PC-beslag, som gør det nemt at bruge den bærbare PC, uanset om man sidder på fører- eller passagersædet. Man kan simpelthen trække computeren hen imod sig, så man får en god arbejdsstilling. I dokumentbakken, der monteres på bilens skillevæg, er der plads til brochurer, manualer, blokke mv.