LÆS MERE - MOBILKONTOR

Mobilkontor

 

Funktionelt mobilkontor

 

Flere og flere montører og teknikere har behov for at anvende PC’er i deres servicebiler. Derfor har VOKA udviklet et solidt PC-bord til montage i førerkabinen. Der er tale om et sammenklappeligt bord i bilens førerrum, som monteres mellem sæderne.

 

Bordet består af en pult med rum til ringbind og opbevaring og en bakke, som kan skydes frem. Oven på bakken monteres et drejbart PC-beslag, som muliggør en nem betjening af den bærbare computer for både fører og passager. Endvidere kan der monteres en bakke på skillevæggen til opbevaring af dokumenter i dit mobilkontor.

 

I sortimentet findes der PC-borde, så alle kendte bilmærker kan indrettes til mobilkontor. Hos VOKA finder du løsninger til indretning af mobilkontor i både personbiler og varebiler.

 

VOKA PC pult - InstallationsNyt (Download PDF >>)

 

Opbevaring i dit mobilkontor

 

Alle som er meget på farten kender til problemet med opbevaring af papir, vareprøver, bærbar computer etc. Det innovative tyske firma Sortimo har skabt en sikker og praktisk løsning på dette problem, som de kalder Automanager. Under kørslen er Automanageren sikkert fastgjort på passagersædet med sikkerhedsselen. Det drejelige bord og det store indvendige rum giver en effektiv arbejdsplads ved din side.

 

Med det drejelige bord og det store rum indvendig har du det perfekte mobilkontor ved din side. Det kompakte mobilkontor gør det nemt at flytte de nødvendige papirer, vareprøver og laptoppen fra bil til kunde og tilbage til bilen. Enheden er sikret mod tyveri, idet din bærbare computer dels vil være skjult, dels sikret mod indbrud og skader ved kollisioner.

 

AutoManager (Download PDF >>)

 

Kontorsystem i bilen

 

Med det mobile kontorsystem AutoExec får du en ordentlig arbejdsplads og god opbevaring, når du er på farten. Kontorsystemet har blandt andet skridsikker overflade, stor udtræksplade med clips til fastholdelse af skriveblok og papirer, stort magasin til opbevaring af computer, kalender, mobiltelefon etc. I arkivrummet er der plads til hængemapper, kuglepenne, notesblok, diktermaskiner etc.

 

Med AutoExec får du et mobilkontor, du let kan flytte ud og ind af bilen. Det vejer kun 8-10 kg og kan nemt og sikkert fastgøres til passagersædet med sikkerhedsselen.

 

Auto Exec - Mobilt kontorsystem (Download PDF >>)

 

PC søjler

 

Derudover forhandler vi diverse PC søjler, herunder fleksible computerarme til montering i bunden af bilen.

 

Vores PC søjler muliggør let og hurtig montering af computer eller lignende i dit mobilkontor. Vi har også computerstativer, der kan monteres på rattet, hvilket giver en god ergonomi, når der skal skrives i bilen.