LÆS MERE - PLADEBEARBEJDNING

Pladebearbejdning

 

Pladebearbejdning af kundespecificerede emner

 

VOKA er en moderne industrivirksomhed, som tilbyder effektiv og fleksibel pladebearbejdning af kundespecificerede emner. Vi leverer bearbejdede pladedele i stål, galvaniserede, aluzink, rustfri (bejdset, børstet og slebet), aluminium og eloxeret aluminium.

 

VOKA er en kompetent samarbejdspartner, når det gælder pladebearbejdning. Vores vision er at være en sikker og kompetent underleverandør. Ud over at være sparringspartner med råd og vejledning, deltager vi i udviklingsprojekter, hvor vi i tæt samarbejde med vores kunder deltager i forløbet fra idé til færdigudviklet produkt.

 

Kontakt os på tlf. 86 96 96 44 eller mail, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på pladebearbejdning.

 

Stor erfaring i pladebearbejdning

 

VOKA deltager i et netværk med andre virksomheder, som hver især er specialister på deres område. Således har vi samlet stor kompetence i udvikling af produkter, hvor der indgår materialer af træ, plast og metal.

 

Gennem årene har vi opbygget stor erfaring i pladebearbejdning. Vi lægger stor vægt på høj produktionsstandard, kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet i forbindelse med pladebearbejdning.

 

Vores maskinpark er veludbygget og består af moderne maskiner, således at vi kan varetage alle aspekter af pladebearbejdning; klipning, bukning og stansning af pladeemner. Endvidere består maskinparken af svejseudstyr til klejnsmedeopgaver i stål, rustfri stål og aluminium samt boltsvejseanlæg.

 

Pladebearbejdning til mange forskellige formål

 

VOKA Industri A/S skriver sin historie tilbage til 1918, hvor karetmager Th. Wilhelm Jensen etablerede sit værksted til produktion af bl.a. værktøjskasser. I midten af 80’erne investeres i de første maskiner til pladebearbejdning, og op gennem 90’erne udvikler pladebearbejdning sig til et større og større forretningsområde.

 

I dag har VOKA kunder i mange forskellige brancher, eksempelvis vindmølle-, maskin-, køkken-, møbel og transportindustrien. Vi producerer både halv- og helfabrikata af eksempelvis metalskabe og kasser, racks og kabinetter, montageplader og beslag, messeudstyr og stande.

Værktøjskasser i specialmål

 

VOKA, der er en af landets førende producenter af værktøjskasser, designer til mange forskellige slags køretøjer. Vi leverer værktøjskasser og -skabe i flere forskellige størrelser og modeller. Ud over et bredt standardprogram, fremstiller vi værktøjskasser efter kundens specifikke ønsker om materialevalg, størrelse, mål og indretning.

 

Indretning af biler

 

Udover pladebearbejdning fører vi et stort sortiment af produkter til indretning af varebiler. Vi samarbejder med den tyske virksomhed Sortimo, der er kendt for sin høje kvalitet, især når det gælder sikkerhed på vejen. De på én gang lette og stabile produkter bliver fastgjort, så de ikke udgør en fare for føreren af bilen og eventuelle passagerer.