LÆS MERE - SORTIMO

Sortimo

 

Sortimo - synonym for kvalitet

 

Når det gælder indretning af biler, fører VOKA de populære produkter fra Sortimo. Den tyske virksomhed, der har 35 år på bagen, har i skrivende stund 480 ansatte, og Sortimo er med sine førende produkter en efterspurgt partner i bilindustrien, når det gælder funktionalitet og sikkerhed. Sortimo, der har taget sit navn efter begreberne sortiment og mobil, er med tiden blevet synonym for kvalitet.

 

Udbuddet af produkter fra Sortimo er enormt, udformet efter byggeklodsprincippet. Serien Globelyst fra Sortimo, som VOKA fører, baserer sig på den stabile og lette AluSpaceFrame-konstruktion. Her kan man efter behov integrere hylder, skuffer, bokse og kufferter i forskellige varianter. Indretningen fastgøres på Sortimo Soboflex sikkerhedsbund eller Sobogrip montagebund, så man slipper for gennemboring af bilens karosseri.

Sortimo er den første og indtil videre eneste producent af bilindretninger, som har benyttet denne letvægtskonstruktion af aluminium og stål, der giver maksimal styrke og stabilitet.

 

Med de innovative produkter har håndværkere og serviceteknikere i hele verden på flere måder fået en lettere arbejdsdag. En velorganiseret mobil arbejdsplads har stor betydning for tidsforbruget og arbejdsglæden i hverdagen. Anskaffelsesomkostninger ved en Sortimo Globelyst bilindretning er således tjent ind i løbet af ganske kort tid.

 

Topkarakter til Sortimo

 

Antallet af ulykker, hvor varebiler er impliceret, er steget dramatisk de senere år: Ulykker, der ofte har fatale konsekvenser selv ved lav fart, fordi lasten ikke er ordentligt sikret. Sortimo udsætter altid sine indretninger for kollisionstest i samarbejde med uvildige kontrollører, og resultatet er topkarakterer.

 

Sortimo er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001 for bedste kvalitet. Alle produktlinjer fra Sortimo har endvidere det tyske TÜV-mærke for testet kvalitet. Med VDA 6.1. certificeringen er Sortimo godkendt af bilproducenter til levering produkter direkte til produktionslinjen.

 

Sortimo tilbyder 3 års garanti ved montering hos VOKA.

 

Stilrent design

 

Rent æstetisk er Sortimo Globelyst kendetegnet ved en harmonisk og tidløs stil med en uovertruffen finish. Produkterne skal først og fremmest være ergonomiske og nemme at håndtere og gøre rent. Samtidig er der mulighed for at vælge mellem en bred vifte af farver, som gør det muligt at tilpasse systemet til bil, produkter, logo osv.

 

Miljøvenlige produkter

 

Sortimo udmærker sig også ved miljøvenligt design, idet Sortimo bilindretninger består for 100 % vedkommende af genanvendelige materialer som aluminium, stål eller kunststoffer af høj kvalitet. Den lette konstruktion gør endvidere, at man kan spare på energien og derved reducere omkostningerne.

 

Som tommelfingerregel gælder, at 100 kg mindre vægt reducerer brændstofforbruget med 0,3 til 0,5 liter pr. 100 km. Mindre brændstof = mindre CO2 emission.