LÆS MERE - STIGEHOLDER

Stigeholder

 

Sikker transport

 

Det er ofte en vanskelig opgave at få stiger og andre lange emner placeret korrekt under transport. Det kan være livsfarligt at opbevare stiger og lange emner inde i varebilen. Ved et frontalt sammenstød bliver de omdannet til rene projektiler og kan fortsætte frem i bilen med ekstrem stor kraft. Med en stigeholder på taget er chauffør og eventuelle passagerer sikret optimalt i forbindelse med trafikulykker.

 

Det kan gå frygteligt galt, hvis man taber et rør, en stige eller andre komponenter fra en bil i fart. I alt for mange tilfælde er en stige bundet fast med en simpel snor eller et stykke ledning, hvilket er helt utilstrækkeligt, hvis uheldet er ude. En stigeholder fra VOKA sikrer dine medtrafikanter mod ulykker på farten. Vi kan bl.a. leverer en stigeholder fra tyske Sortimo, der er verdens førende indenfor lastsikring.

 

Let og stabil stigeholder

 

Hos VOKA finder du en stigeholder til varebilen, der gør det nemt at få stigen ned fra taget og op igen. Vi fører Sortimos funktionelle produkter til indretning af varebiler, herunder den innovative stigeholder, der findes i flere modeller.

 

Sortimo er kendt for sin sikkerhed og fleksibilitet, der giver dig mulighed for at finde den perfekte stigeholder til netop dit behov. Sortimos stigeholder er designet og produceret til professionel anvendelse under forskelligartede betingelser. Det på en gang lette og stabile aluminiumsdesign og den høje kvalitet sikrer meget lang levetid.

 

Det er muligt at montere en stigeholder på alle typer tagbagagebærere. Hos VOKA finder du en stigeholder til alle typer af varebiler.

En stigeholder fra Sortimo kan endvidere aflåses med hængelås, så stigen er i sikkerhed når varebilen er parkeret.

 

Ergonomisk stigeholder

 

Sortimos rørholder og stigeholder monteres hurtigt på varebilens tagbøjler. Hermed kan du komfortabelt og sikkert transportere både en- og flerdelte stiger. Sortimos stigeholder kan rumme en stige med en bredde op til 500 mm og en længde på 2870 mm. Det er nemt og bekvemt for én mand at læsse og aflæsse en stige både på høje og lave biler.

 

Den ergonomiske stigeholder er specielt udviklet og designet til at reducere arbejdsrelaterede skader. Ved hjælp af hydraulik er det nemt at anvende en stigeholder, så du sparer både tid og kræfter. Med en stigeholder bliver stigen korrekt sikret og fastlåst på taget under transport. Med et enkelt sving er stigen nede på siden af varebilen og klar til anvendelse.