LÆS MERE - TYNDPLADEBEARBEJDNING

Tyndpladebearbejdning

 

Værdifuld sparringspartner fra idé til resultat

 

VOKA tilbyder tyndpladebearbejdning af kundespecificerede emner. Vi leverer bearbejdede pladedele i stål, galvaniserede, aluzink, rustfri (bejdset, børstet og slebet), aluminium og eloxeret aluminium. I vores moderne fabrik producerer vi både halv- og helfabrikata af eksempelvis metalskabe og kasser, racks og kabinetter, montageplader og beslag samt messeudstyr og stande.

 

Med VOKA får du en kompetent underleverandør og en værdifuld sparringspartner, når det gælder tyndpladebearbejdning. Vi deltager i udviklingsprojekter, hvor vi i tæt samarbejde med vores kunder medvirker i alt fra idéudvikling til produktionsmodnet produkt. Vi har kunder i mange forskellige brancher, eksempelvis vindmølle-, maskin-, køkken-, møbel og transportindustrien.

 

Kontakt os på tlf. 86 96 96 44 eller mail, hvis du ønsker et uforpligtende møde om hvordan vi kan hjælpe dig med tyndpladebearbejdning.

Stor erfaring med tyndpladebearbejdning

 

Gennem mange år har vi opbygget stor erfaring i tyndpladebearbejdning. VOKA Industri A/S har sin oprindelse tilbage i 1918, hvor karetmager Th. Wilhelm Jensen etablerede sit værksted til produktion af bl.a. værktøjskasser. I efterkrigstiden fremstillede virksomheden bl.a. ensilagebeholdere til landbruget, og i 1950’erne begyndte man at lave de første vognlad.

 

I årene fra 1969 til 1985 producerede virksomheden køretøjer, herunder kasse- og ladopbygninger af mange forskellige slags. Endvidere blev der bygget rustvogne over såvel Volvo, Opel og Ford Granada chassiser. I midten af 80’erne investerede virksomheden i de første maskiner til tyndpladebearbejdning, og op gennem 90’erne udviklede tyndpladebearbejdning sig til et større og større forretningsområde.

 

Moderne maskinpark

 

VOKA lægger stor vægt på høj produktionsstandard, kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet i forbindelse med tyndpladebearbejdning. Vores veludbyggede maskinpark består af moderne maskiner, hvorved vi kan varetage alle dele af tyndpladebearbejdning; klipning, bukning og stansning af pladeemner. Maskinparken består endvidere af svejseudstyr til klejnsmedeopgaver i stål, rustfri stål og aluminium samt boltsvejseanlæg.

 

Via vores netværk af dygtige samarbejdspartnere kan vi endvidere tilbyde stor kompetence i udvikling af produkter, hvor der indgår materialer af træ, plast og metal.

 

Indretning af biler

 

Udover tyndpladebearbejdning er vores specialer professionel indretning af biler, mobile kontorer og værktøjskasser. Vi fører bl.a. de markedsledende produkter fra tyske Sortimo, der fremstiller reoler og anden opbevaring til varebiler. De store fordele ved Sortimos sortiment er stor sikkerhed og fleksibilitet. Serien Globelyst baserer sig på den stabile og lette AluSpaceFrame-konstruktion, en letvægtskonstruktion af aluminium og stål der giver maksimal styrke og stabilitet.