LÆS MERE - VÆRKTØJSKASSER

Værktøjskasser

Værktøjskasser til alle brancher

 

VOKA er en af landets førende producenter af værktøjskasser, og vore produkter er at finde i mange forskellige slags køretøjer. Foruden transportbranchen producerer vi blandt andet værkstøjskasser til industri og landbrug. Uanset hvilken branche du tilhører, får du værktøjskasser, der gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

 

Vi leverer værktøjskasser i flere forskellige størrelser og modeller. Ud over et bredt standardprogram af værktøjskasser, fremstiller vi værktøjskasser efter kundens specifikke ønsker om materialevalg, størrelse, mål og indretning.

 

Kontakt os på tlf. 86 96 96 44 eller mail, hvis du vil høre mere om vores brede udvalg af værktøjskasser. Du er også meget velkommen til at downloade vores brochurer om værktøjskasser. http://www.voka.dk/vaerktoejskasser/brochurer.html

 

Stort udvalg af værktøjskasser

 

Vores værktøjskasser er alle kendetegnet ved høj kvalitet og fleksibilitet. Tjek vores aktuelle tilbud på værktøjskasser http://www.voka.dk/vaerktoejskasser/tilbud.html

 

Værktøj og andet tilbehør, som er til gene for chaufføren i førerkabinen eller varerummet, opbevares bedst i VOKA værktøjskasser. Vores værktøjskasser med hægtelukker giver orden og overskuelighed. De vandtætte værktøjskasser holder indholdet tørt.

 

VOKA værktøjskasser med Ronislås er udført i et enkelt og pænt design, hvor kun den indbyggede lås er synlig på kassens front. Kassen har indbygget ventilationssystem, og designet tillader, at den kan benyttes som cyklistværn.

 

Vi leverer også ophæng og beslag til værktøjskasser, så de let og sikkert kan monteres i bilen. Vores tre typer af standardophæng giver stor fleksibilitet, hvad enten kassen skal indgå som cyklistværn, eller den skal monteres på chassiset.

 

Værktøjskasser i specialmål

 

VOKA fremstiller desuden special værktøjskasser til mange forskellige slags transportkøretøjer, entreprenør- og landbrugsmaskiner. Vi leverer værktøjskasser i aluzink, rustfri eller aluminium, med hægtelukker, indbygget lås eller vridelås, hængslet i bund, top eller siden. Du kan også vælge mellem skrå bagvæg, skillerum, hylde eller skuffe. Mulighederne er mange i vores standardsortiment, ligesom vi skræddersyr værktøjskasser til specielle formål.

 

Værktøjskasser i fire generationer

 

VOKA Industri A/S skriver sin historie helt tilbage til 1918, hvor karetmager Th. Wilhelm Jensen etablerede sit værksted i Voldby. Allerede dengang fremstillede virksomheden værktøjskasser, bl.a. til den lokale slagter, der havde brug for at holde styr på sine knive. I starten af 1970erne begyndte virksomheden sin første produktion af seriefremstillede værktøjskasser, der skulle komme til at udgøre en betydelig del af omsætningen. Mange af de innovative VOKA rammer og værktøjskasser eksporteres til vores nabolande. Fire generationer senere er den familieejede virksomhed udviklet sig til et succesrigt aktieselskab, der foruden værktøjskasser og reoler til bilindretning varetager pladebearbejdning.