LÆS MERE - VÆRKTØJSSKAB

Værktøjsskab

 

Få styr på værktøjet

 

God opbevaring af værktøj i bilen sparer tid, når du er ude hos kunden. Med et værktøjsskab fra VOKA kan du nemt og bekvemt finde, hvad du skal bruge. Med det rigtige værktøjsskab kan du skabe de optimale arbejdsbetingelser i din bil.

 

Samtidig giver et værktøjsskab sikkerhed i trafikken. Ved et frontalt sammenstød kan løse genstande blive omdannet til rene projektiler og kan fortsætte frem i bilen med ekstrem stor kraft. VOKA har mange års erfaring med bilindretning og kan sikre dig et godt og sikkert arbejdsmiljø, når du er kørende.

 

Specialfremstillet værktøjsskab

 

VOKA fremstiller kundespecificerede produkter til indretning af varebiler, herunder et værktøjsskab der passer til netop dine behov. VOKA er en moderne industrivirksomhed, som tilbyder effektiv og fleksibel pladebearbejdning af kundespecificerede emner. Vi leverer bearbejdede pladedele i stål, galvaniserede, aluzink, rustfri (bejdset, børstet og slebet), aluminium og eloxeret aluminium. Vi producerer både halv- og helfabrikata af eksempelvis metalskabe og kasser, racks og kabinetter, montageplader og beslag, messeudstyr og stande.

 

Kontakt os på mail eller tlf. 86 96 96 44 for yderligere information om muligheden for et specialfremstillet værktøjsskab. Udover et funktionelt værktøjsskab kan vi levere værktøjsplader og værktøjsholdere på specifikke mål,

 

Eksperter i bilindretning

 

Udover specialfremstilling af værktøjsskabe og værktøjskasser fører VOKA opbevaringssystemer fra den tyske producent Sortimo. Med tiden er Sortimo blevet synonym for kvalitet, når det gælder bilindretning for professionelle. Det enorme udbud af produkter letter arbejdsdagen for håndværkere og serviceteknikere i alle brancher. I samarbejde med Sortimo tilbyder VOKA bilindretning med fastgjorte hylder og skuffer, skillerum, el og varme, arbejdsborde, værktøjsplader og meget mere.

 

VOKA er en af landets førende producenter af værktøjskasser og -skabe. Vore produkter er at finde på mange forskellige slags køretøjer. Uanset hvilken branche, du tilhører, får du et værktøjsskab eller en værktøjskasse, der gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige. Vi fører bl.a. palleløfterkasser, som sikrer optimal udnyttelse af lastrummet. Vores værktøjskasser af plast er langtidsholdbare og korrosionsfrie.

Vi leverer også ophæng og beslag til dit værktøjsskab, så det let og sikkert kan monteres i bilen.

 

Værktøjsskab til alle fag

 

Med et velfungerende reolsystem incl. værktøjsskab arbejder man mere rutineret og sparer tid. Vores sortiment er sammensat, så det passer til alle de mest anvendte vare- og servicebiler.

 

Mange års erfaring har givet os dyb indsigt i, hvilke behov som kendetegner forskellige brancher. Blikkenslagere, elektrikere, tømrere/snedkere, malere, kurérer osv. har forskellige ønsker til deres varebiler, og vi har således sammensat en række brancheløsninger, som kan bruges som inspiration. http://www.voka.dk/bilindretning/brancheloesninger.html