LÆS MERE - VAREBILINDRETNING

Varebilindretning

Sikker varebil indretning

 

VOKA har specialiseret sig i varebil indretning med fastgjort inventar, som giver sikkerhed for både chauffør, passagerer og medtrafikanter. Ved et sammenstød med kun 40 km/t vejer lasten op til 27 gange sin egen vægt. Det kan få fatale konsekvenser, hvis ikke inventaret er fastgjort, eller fører og eventuelle passagerer er sikret på anden vis. VOKA fører de uovertrufne produkter fra bl.a. Sortimo, som har årtiers erfaring med crashtest og opfylder de højeste sikkerhedskrav.

 

Udstyr til alle brancher

 

Derudover udmærker vores sortiment sig ved stor fleksibilitet. Vi tilbyder udstyr til en lang række brancher, og uanset hvilken varebil, du har, kan vi levere en optimal indretning. Konceptet fra Sortimo baserer sig på rammekonstruktionen ”Spaceframe”, fremstillet af aluminium, som udmærker sig ved stor stabilitet og lethed.

 

I serien Globelyst findes et meget stort udbud af bunde, plastkasser, skuffer og kufferter i forskellige højder og bredder, som uden problemer kan tilpasses i rammen. Det giver uanede kombinationsmuligheder.

 

Se vores kampagnetilbud på reoler til indretning af en varebil, f.eks. til elektrikere, malere, tømrere/snedkere og VVS/smede. http://www.voka.dk/bilindretning/sortimo-kampagne-tilbud.html

 

Ring til os på tlf. 86 96 96 44, hvis du vil høre mere om de mange muligheder for varebil indretning. Du er også meget velkommen til at sende en mail via vores kontaktformular.

 

Hold styr på værktøjet

 

Vores ekspertise i varebil indretning omfatter også produktion af værktøjskasser. Vi har et bredt sortiment af værktøjskasser til mange forskellige brancher, og vi er førende, når det gælder fremstilling af specialkasser.

 

Vores værkstøjskasser på specialmål er en vigtig del af en funktionel varebil indretning. Vi leverer værktøjskasser i aluzink, rustfri eller aluminium, med hægtelukker, indbygget lås eller vridelås, hængslet i bund, top eller siden.

 

Mange års erfaring

 

VOKA har fire generationers erfaring med varebil indretning. VOKA Industri A/S har sin oprindelse allerede i 1918, hvor karetmager Th. Wilhelm Jensen etablerede sit værksted. Virksomheden fremstillede værktøjskasser, bl.a. til den lokale slagter, der havde brug for at holde styr på sine knive.

 

I årene fra 1969 til 1985 producerede virksomheden køretøjer, herunder kasse- og ladopbygninger af mange forskellige slags. Endvidere blev der bygget rustvogne over såvel Volvo, Opel og Ford Granada chassiser.

 

I 1986 omdannedes virksomheden til et aktieselskab og byggede nyt domicil på den nuværende adresse.

I 2004 overtog fjerde generation, Alf og Dan Graugaard-Jensen, ledelsen af VOKA Industri A/S.