Globelyst

VELKENDT SORTIMO KVALITET

Den særlige materialekombination af højstyrkestål, aluminium og robuste kunststofmaterialer sørger for højeste kvalitet. Alle skuffer og hylder af meget stærke stålplader er pulverlakeret for at sikre en varig korrosionsbeskyttelse. MADE IN GERMANY!

 

CRASHTESTET

Med Globelyst bilindretningen gennemfører vi regelmæssige crashtest og kvalitetskontroller. For kun det, der klarer testen i praksis, er godt nok til vores kunder.

 

STORT UDVALG AF TILBEHØR

Med det omfangsrige tilbehørsprogram fra Sortimo er der ingen kundeønsker, der ikke bliver opfyldt. Tilpas din bilindretning til dine behov.

 

INDIVIDUALITET

Globelyst bilindretning imponerer med individualitet og fleksibilitet. Bilindretningen kan tilpasses kundens behov og individuelle ønsker. Globelyst er bilindretningen, hvor enkeltdele frit kan kombineres.

Globelyst sørger for orden i bilen. Bilindretningen med meget ekstraudstyr og nye funktioner hjælper med at reducere søgetiden og at arbejde effektivt - i enhver branche. Sortimo sørger med Globelyst for højeste kvalitet med den særlige materialekombination af højstyrkestål, aluminium og robuste kunststofmaterialer.