VOKA Bilindretning
– så er du godt kørende

Vi hjælper dig til at få mest muligt ud af din arbejdsbil, uanset om det er servicevogn eller mobilt kontor. Det gør vi med stor erfaring, alsidige kompetencer og Sortimos stærke produkter. Sådan er du sikret høj funktionalitet og en professionel mobil arbejdsplads.

Og det skal være nemt for dig. Simpelthen, VOKA EASY:

1. Du kommer med din idé eller behov og ønsker
2. Vi laver et oplæg og får din godkendelse
3. Herfra står vi for al koordinering af processen
4. Du kan afhente dit færdige produkt. Vi er totalleverandør på din næste opgave.

Hvis du vil se dine muligheder for bilindretning i praksis, kommer vi gerne forbi med vores demobil. Kontakt os for mere info.

Sortimo bilinventar

Indretning af din bil med inventar fra vores stærke samarbejdspartner, Sortimo; stort udvalg, højeste kvalitet og stilrent design.

LÆS MERE

Vælg bilindretning

Fleksibel bilindretning til alle bilmodeller. Find din model her, og se hvilke muligheder du har i din bil.

LÆS MERE

Mobile Working

Funktionelt og professionelt mobilt kontor med vores Mobile Working serie. Vi skræddersyr kontoret til din arbejdsbil.

LÆS MERE

Sortimo Bilinventar

Når det gælder bilindretning, er vi hos VOKA en del af Sortimos ProPartner forhandlernet og fører deres populære produkter. Når vi monterer deres indretning, tilbyder Sortimo 3 års garanti.

Topkarakterer i sikkerhed

Den tyske virksomhed har mere end 45 år på bagen og er en efterspurgt partner i bilindustrien, når det gælder funktionalitet og sikkerhed.

Antallet af ulykker, hvor varebiler er impliceret, er steget dramatisk de senere år. Selv ved lav fart har det ofte fatale konsekvenser, fordi lasten ikke er ordentligt sikret. Sortimo udsætter altid sine indretninger for kollisionstest i samarbejde med uvildige kontrollører, og resultatet er topkarakterer.

Sortimo er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001 for bedste kvalitet. Alle produktlinjer fra Sortimo har endvidere det tyske TÜV-mærke for testet kvalitet. Med VDA 6.1. certificeringen er Sortimo godkendt af bilproducenter til levering af produkter direkte til produktionslinjen.

Funktionelt, fleksibelt og lav vægt

Udbuddet af produkter fra Sortimo er enormt og udformet efter byggeklodsprincippet. Du kan efter behov integrere hylder, skuffer, bokse og kufferter i forskellige varianter fra enten serien SR5 eller Globelyst. Vi fastgør indretningen på Sortimo Soboflex sikkerhedsbund eller Sobogrip montagebund, så du slipper for gennemboring af bilens karosseri.

Sortimo er den første og indtil videre eneste producent af bilindretninger, som benytter den stabile letvægtskonstruktion med AluSpaceFrame af de genanvendelige, miljøvenlige materialer aluminium og stål. Den giver din indretning maksimal styrke og stabilitet. Samtidig kan du med den lette konstruktion spare på energien og derfor reducere omkostningerne.

Produkterne er ergonomiske, nemme at håndtere og at gøre rene. Dertil har de uovertruffen finish. Du har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af farver, som gør det muligt at tilpasse systemet til bil, produkter, logo osv.

Se Sortimos forskellige serier ved at klikke på billederne nedenfor:

ProCargo CT1 – en let og miljøvenlig erhvervsladcykel

Sortimo har udviklet ladcyklen ProCargo CT1, som giver dig fleksibilitet, lave omkostninger og gode lastmuligheder til pakker, værktøj eller varer, når du skal hurtigt rundt i byområder til service og reparationer.

Du kører udenom køerne og slipper for at søge efter parkeringspladser. Samtidig henter du point på miljøkontoen, for med pedalkraft og elektromotor er cyklen emissionsfri og udleder ingen skadelige partikler. Samtidig er driftsomkostningerne lave – ingen brændstof, skatter eller afgifter, og prisen for forsikring samt reparation og vedligeholdelse er langt lavere end almindelige motorkøretøjer.

ProCargo CT1 er et oplagt supplement til din servicebil. Du kan parkere bilen i nærområdet og herfra laste cyklen med det nødvendige grej og cykle rundt til de relevante adresser. Der er forskellige påbygningsløsninger, så du altid har en organiseret, vejrbestandig og stabil transport.

Se fordele og specifikationer i brochuren

Vælg indretning

Sortimo samarbejder med alle kendte bilproducenter og kan derfor tilbyde dig en perfekt afstemt bilindretning for netop din bilmodel. Du kan her på siden se forskellige indretningsforslag til netop din varevogn. Vælg bilmærke og -model.

Branchespecifikke løsninger er ikke noget problem. Vi kan skræddersy en indretning, som dækker dine specielle krav og ønsker. Du kan kontakte VOKA på tlf: 8696 9644, hvis du ønsker en indretning, der er tilpasset dine specifikke behov.

citroen

Citroen

Ford

Ford

Mercedes

Mercedes

Fiat

FIAT

IVECO

IVECO

Nissan

Nissan

Peugeot

Peugeot

Open

Opel

Renault

Renault

Toyota

Toyota

VW

VW

MAN

MAN

Dacia

Dacia

VOKA Mobile Work

Nem, professionel og mobil løsning til dig!

Vores VOKA Mobile Working serie er skræddersyet til dig, der ønsker et funktionelt og professionelt mobilt kontor. Serien består af 3 forskellige hovedprodukter, som du kan udbygge, som du vil.

Se produkter ved at trykke på knapperne nedenfor

Mobile Working Desk

Mobile Working Desk

- Ganske enkelt genialt!

Mobile Work Desk’en er konstrueret, så din mobile arbejdsdag bliver nem og overskuelig.

Mobile Work Desk’en, som fås i to størrelser, er en fleksibel løsning, som giver gode muligheder for opbevaring og hvor du altid har din PC/-tablet lige ved hånden.

Med de mange forskellige features kan du sammensætte dit helt eget mobile kontor, som gør din arbejdsdag let og overskuelig, og der er styr på ringbind, blokke, brochurer, kuglepenne mv.

Mobile Work Desk’en er fast og sikkert monteret, da den fastgøres i skillevæggen mellem bilens to sæder.

Mobile Working Seat

Mobile Working Seat

- Nem at montere på sædet!

Mobile Work Seat modellen er en let løsning til dig, som vil have muligheden for at af- og påmontere dit mobile kontor hurtigt.

Den er enkel, kan tilføjes forskellige features, og din PC/tablet monteres let.

Under bordpladen, som let løftes, er et opbevarings- rum, hvor der er plads til både brochurer, blokke mv.

Mobile Work Seat fastmonteres med sikkerheds-selen og et beslag foran på sædet. Sikkert og nemt!

Mobile Work Seat er til biler med bænksæde.

Download Montagevejledning - Sæde
Mobile Working Stand

Mobile Working Stand

- Perfekt løsning på det hurtige kontor

Mobile Work Stand er en stabil søjle hvor der monteres en fleksibel svingarm til din PC/tablet. Den er let at montere i et beslag som er fastgjort i bilen.

Mobile Work Flex er en svingarm med fire led som gør, at den kan vendes og drejes, så den altid kan tilpasses din arbejdsstilling. Den kan betjenes fra både førersædet og passagersædet.

På siden af Mobile Work Stand’en kan du justere højden på sving-armen.

Download Montagevejledning - Stand
Brochureholder

Brochureholder

- Perfekt løsning til at holde styr på dine brochurer

Vokas smarte brochureholder fås i 2 forskellige størrelser. Den kan monteres let i din bil og giver dig et godt overblik over dine papirer/brochurer.

30412 VOKA Brochureholder - 2 rum smal
Mål: H: 352, B: 240, D: 100

30413 VOKA Brochureholder - 3 rum smal
Mål: H: 452, B: 240, D: 100

30414 VOKA Brochureholder - 4 rum smal
Mål: H: 552, B: 240, D: 100

30422 VOKA Brochureholder - 2 rum bred
Mål: H: 328, B: 320, D: 150

30423 VOKA Brochureholder - 3 rum bred
Mål: H: 408, B: 320, D: 150

30424 VOKA Brochureholder - 4 rum bred
Mål: H: 488, B: 320, D: 150

30425 VOKA Brochureholder - 5 rum bred
Mål: H: 568, B: 320, D: 150

Download Montagevejledning - Brochureholder

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt Os

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt Os