Sikker og funktionel opbevaring af dit værktøj

God opbevaring af værktøj i bilen sparer tid, når du er ude hos kunden. Med en værktøjskasse fra VOKA kan du nemt finde, hvad du skal bruge, og du får de optimale arbejdsbetingelser. Samtidig giver den sikkerhed i trafikken, for løst værktøj kan blive rene projektiler ved et frontalt sammenstød.

VOKA har produceret værktøjskasser siden virksomhedens start i 1918. Vi er en af landets førende producenter på feltet og leverer til alle brancher, f.eks. transport, industri og landbrug. Samtidig eksporterer vi til vores nabolande.

Stort udvalg og mange muligheder

Alle vores værktøjskasser er kendetegnet ved høj kvalitet og fleksibilitet. De er vandtætte og kan fås i forskellige størrelser og modeller, så de udnytter dit lastrum optimalt. Vi leverer også ophæng og beslag til værktøjskasser, så du let og sikkert kan montere dem i bilen.

Du kan vælge mellem aluzink, rustfri eller aluminium, med hægtelukker, indbygget ronislås eller vridelås, hængslet i bund, top eller siden. Dertil er der mulighed for skrå bagvæg, skillerum, hylde eller skuffe.

Specialfremstillede værktøjskasser

Mulighederne er mange i vores standardsortiment, men vi skræddersyr også værktøjskasser til specielle formål, f.eks. til forskellige slags transportkøretøjer, entreprenør- og landbrugsmaskiner. Det kan handle om en særlig størrelse, mål, materiale eller indretning.

Kontakt os på mail eller tlf. 86 96 96 44, hvis du overvejer en specialfremstillet værktøjskasse. Udover funktionelle værktøjskasser leverer vi værktøjsplader og værktøjsholdere på specifikke mål.

Eksperter i bilindretning

Udover værktøjskasser, indretter VOKA med opbevaringssystemer fra den tyske producent Sortimo. Med tiden er Sortimo blevet synonym for kvalitet, når det gælder bilindretning for professionelle. Det enorme udbud af produkter letter arbejdsdagen for håndværkere og serviceteknikere i alle brancher. I samarbejde med Sortimo tilbyder VOKA bilindretning med fastgjorte hylder og skuffer, skillerum, el og varme, arbejdsborde, værktøjsplader og meget mere. Vores sortiment er sammensat, så det passer til alle de mest anvendte vare- og servicebiler.

Se vores udvalg af værktøjskasser

img02

Hægtelukkerkasser

Læs Mere

img02

Ronislåskasser

Læs Mere

img02

Palleløfterkasser

Læs Mere

img02

Webastokasser

Læs Mere

img02

Specialkasser

Læs Mere

img02

Ophæng/beslag

Læs Mere

Hvorfor vælge os?