VOKA EASY

Professionel totalleverandør på din næste opgave

Den nemmeste vej til en optimal udnyttet arbejdsbil og pladebearbejdning i højeste kvalitet. Du kommer med dine udfordringer, og vi bliver enige om en løsning. Herfra tager vi hånd om al koordinering og produktion, til din vare eller bil er klar til at blive afhentet. 4 enkle trin og så er opgaven løst.

Bilindretning

Industri

Step 1

Idé- og produktudvikling

Du kommer til os med dine udfordringer og behov. Måske har du en idé, en skitse eller en elektronisk fil, måske har du ikke fundet en mulig løsning endnu. Uanset hvor langt du er i processen, lytter vi til dig, spørger, sparrer og vejleder, så vi bliver klar til næste step.

Step 2

Oplæg og accept

Efter vores indledende samtale laver VOKA et oplæg til dit produktdesign eller indretningen af din bil. Vi præsenterer altid flere løsningsforslag, så du har mulighed for at vælge mellem flere gode løsninger. Når du har valgt og godkendt et design, er vi klar til at gå i gang med arbejdet.

Step 3

Udførsel: Koordinering, produktion og montage

VOKA står for hele step 3, mens du kan passe dit arbejde og dine kunder. Vi koordinerer processen med underleverandører og samarbejdspartnere, hvis nødvendigt, vi bearbejder dine pladeemner, indretter din bil, monterer hvad monteres skal osv. Du får selvfølgelig besked, hvis der skulle ske ændringer i planerne undervejs.

Step 4

Afhentning eller levering

Nu er dit produkt eller din arbejdsbil færdig og klar til afhentning eller levering, afhængig af vores aftale, altid i rette tid og rette kvalitet.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt Os